Revista PINYA BLAVA 2007

. Amb la mel als llavis

Aquesta temporada ens ha deixat un gust agredolç. Una primera meitat amb la diada de sant Pere com a punt àlgid i amb perspectives de fites superiors, com el desitjat dos de set. I una segona meitat un xic decebedora, amb una desaparició del dos del programa i l’aparició d’un inesperat quatre de vuit com a fita emblemàtica, que finalment no ha reeixit.

Malgrat la decepció final, ens quedem amb la magnífica reacció de la Colla a santa Tecla després de la caiguda del quatre de vuit, cosa que demostra maduresa i veterania per encarar els compromisos.

L’altre conclusió que ens deixa l’any és la gran afluència de camises… a plaça, que ha fet possible en alguns moments poder tornar a reviure els temps en què la pinya era TOTA BLAVA.

Tot plegat ens porta a una reflexió final: el bon ambient, la feina ben feta als assajos i la confiança en les nostres possibilitats ens duran a fites més ambicioses (de vuit?) a curt termini. Tan de bo sigui l’any vinent, vintè aniversari de la creació de la Colla.

Aquí sota trobareu el contingut de la publicació sencera en format PDF, per a consultes o simplement per fer un cop d’ull :

(PROPERAMENT)

.

Respostes tancades, peró podeu fer trackback desde el vostre propi lloc web.

No es pot comentar.