Revista PINYA BLAVA 2009

.     Temps inestable

Aquest ha estat un any estrany: començà amb la il·lusió renovadea per l’elecció de noves juntes, tècnica i directiva. Castllerament parlant cal destacar la recuperació del pilar de cinc i del quatre amb l’agulla, però amb l’espina de tan sols haver carregat un únic cinc de set. Un cinc hipotecat tot l’any per manca de pinya i, sobretot, de canalla.

La segona meitat de l’any quedà espapçada amb la dimissió, el mes d’agost, del cap de colla, consumada finalment el dia de santa Tecla.

La directiva sovint, a manca de candidatures, presentà una opció continuista. El punt més negre, però , continua essent el nostre local d’asaig. Si ja és prou dur assajar enmnig del carrer, a mercè de les inclemències meteorològiques, que els veïns ens denunciessin penalment per contaminació acústica és l’últim que ens podíem esperar. Això, afegit a la deixadesa del consistori tarragoní, incapaç de donar-nos l’ajuda que necessitem, representen uns núvols ben amenaçadors pel nostre futur immediat.

Si la Candelera plora, l’hivern és fora, si la Candalera riu, l’hivern és viu. Tan si plora com si riu, l’ajuntament ens toca el vora viu…

  • Aquí sota trobareu el contingut de la publicació sencera en format PDF, per a consultes o simplement per fer un cop d’ull :

.

Respostes tancades, peró podeu fer trackback desde el vostre propi lloc web.

No es pot comentar.