Les Polítiques de Joventut a Catalunya

 

Organitzat pel Màster Interuniversitari de Joventut i Societat, al debat Les polítiques de joventut a Catalunya: una mirada històrica i de futur van coincidir, tots les caes de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

 

A la fotografia: Rosa M. Carrasco, directora general de Joventut (1978-1980), Enric Puig, director general de Joventut (1980-1989), Rosa M. Pujol, secretària general de Joventut (1998-2004), Marta Rosàs, secretària general de Joventut (2004-2006), Eugeni Villalbí, secretari de Joventut (2006-2010) i Toni Reig, actual director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

 

El sentit profund de discutir una o altra dependència en l’organigrama organitzatiu; una o altra posició, és una qüestió estratègica que respon a objectius pragmàtics d’eficiència i eficàcia.

 

 

I, en aquest sentit la unanimitat -en un país poc donat a consensos d’aquest abast- expressada pels responsables de Joventut de Catalunya és acaparadora: coincidint, tots ells, és:

 

 

La millor manera perquè les Polítiques de Joventut esdevinguin transversals és que aquestes “pengin” directament de Presidència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *