Revista PINYA BLAVA 2006

.          Un passet més

El 2006 hem fet un “passet” més en la progressió/recuperació com a Colla de castells de set i mig, qualitat que ens distingeix dins del món casteller des de fa molts anys.

Com passa a la vida, les colles castelleres també patim cicles ascendents i descendents i després de la darrera davallada, des de la temporada passada tornem a ascendir poc a poc. Aquesta progressió, però, l’hem feta amb dues passes endavant: consolidant el 4/7a i recuperant el 5/7 i un enrere (3/7 ps).

El que compta però, és que anem avançant fermament i de cara a la propera temporada, a més de consolidar el que hem recuperat, hem de fer-nos nostre, un altre cop, el 3/7 per sota.

Un altre dels desitjos de cara l’any vinent, tot aprofitant la saba nova de castellers que tenim, és el d’assolir (ja toca) el 2/7. Amb aquests dos castells els Xiquets del Serrallo completaríem la gamma de set i mig per primer cop.

Tot això sumat a la il·lusió d’una nova junta són motius força engrescadors per seguir treballant l’any vinent.

  • Aquí sota trobareu el contingut de la publicació sencera en format PDF, per a consultes o simplement per fer un cop d’ull :

(PROPERAMENT)

.

Respostes tancades, peró podeu fer trackback desde el vostre propi lloc web.

No es pot comentar.