Revista PINYA BLAVA 2005

.                               Saba nova a la Colla

Aquesta temporada presentava molts interrogants, però sobretot moltes ombres. Veníem d’una temporada especialment dolenta, en la que, més enllà del nivell casteller, s’havia perdut el somriure. L’entrada d’una tècnica i una junta noves havia de comportar noves il·lusions, nous objectius. Realment, s’ha aconseguit. S’han renovat troncs, pinyes, poms de dalt, però, sobretot, s’ha incorporat molt gent nova, introduint aire fresc allà on potser hi havia una mica d’olor de resclosit.

En el terreny purament casteller es va començar recuperant estructures que mai s’haurien d’haver perdut: el dos, i el pilar, que curiosament s’havia fet bastants cops a l’assaig però mai s’havia dut a plaça. A partir d’aquí, la il•lusió, les ganes, i sobretot la intensitat als assajos, han fet la resta. Hem descarregat amb solvència els castells de set. Fins i tot, hem assolit el nivell de set i mig. Es diria que l’èxit ha sorprès a la mateixa empresa. Ens n’ hem de felicitar. Però la feina no pot acabar-se aquí . L’any vinent hi ha concurs, i si hi volem anar amb un bon nivell, no podem tornar a començar de zero. Per això mateix cal que, des d’ara, ens posem a treballar.

  • Aquí sota trobareu el contingut de la publicació sencera en format PDF, per a consultes o simplement per fer un cop d’ull :

(PROPERAMENT)

.

Respostes tancades, peró podeu fer trackback desde el vostre propi lloc web.

No es pot comentar.