Campanya de Sensibilització (El Blog del Pla d’acciona sobre Drogues de Reus)

Dins la plana web del Servei d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Reus, hi trobareu un seguit de pestanyes amb enllaços diversos. Bàsicament, aquestes responen als quatre objectius bàsics d’atenció integral a les drogodependències, informació i orientació, assessorament tècnic i formació, i recerca i investigació.

El blog del Pla d’Accions, és una eina semblant a un diari, un quadern de Bitàcora, on hi queden resumits i il·lustrats, algunes de les cites més significatives del Servei. Rera cada presentació però, cada campanya, exposició, etc, existeix el treball diari d’un equip de professionals, que es  posà en marxa l’any 1983.

.

.

[pdf http://miquelangelmagan.cat/web/wp-content/uploads/2015/07/CAMPANYA-SENSIBILITZACIÓ-El-Blog-del-Pla-dAccions-sobre-drogues-de-Reus.pdf 350]

.

.

Pots deixar una resposta, o fer trackback desde el teu propi lloc web.

Leave a Reply