21 de juliol: RECORDANÇA I MEMORIAL. El problema no és la gent que utilitza drogues sinó la guerra contra les drogues

 

 

.

Esdevenen vora 183.000 morts relacionades amb les drogues cada any. No obstant això, en lloc d’atribuir a la guerra contra les drogues la culpa (del dany sense sentit que això ocasiona), les drogues i les persones que les utilizen continuen sent bocs expiatoris del “problema”.

Cada 21 de juliol és una ocasió per recordar i honrar aquells que han mort a causa de les politiques de drogues actual, és un dia per honrar les amics, ésers estimas, col·legues i companys, les persones que han estar conduiïdes a una mort prematura com a conseqüència de la incesant, i totalment injustificable, guerra contra les drogues. Destaquen que apuesta guerra és, en realitat, una guerra contra persones que utilizen drogues.

En poques paraules, la guerra contra les drogues és totalment incompatible amb la promoció dels drets humans, la salut, la seguretat i el benestar.

.

* * *

.

Hay alrededor de 183.000 muertes relacionadas con las drogas al año. Sin embargo, en lugar de atribuir a la guerra contra las drogas la culpa por el daño sin sentido que da rienda suelta en tantas vidas; las drogas y las personas que las utilizan continúan siendo chivos expiatorios del “problema”.

Cada 21 de julio es una ocasión para recordar y honrar a aquellos que han muerto. Es un día para honrar a los amigos, seres queridos, colegas y compañeros, las personas que han sido conducidos a una muerte prematura como consecuencia de la incesante, totalmente injustificable, guerra contra las dorgas. Destacamos, de nuevo, que esta guerra, es en realidad, una guerra contra personas que usan drogras.

En pocas palabras, la guerra contra las dorgas es totalmente incompatible con la promoción de los derechos humanos, la salud, la seguridad y  el bienestar.

.

* * *

.

DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS USUARIS DE DROGUES

Pots deixar una resposta, o fer trackback desde el teu propi lloc web.

Leave a Reply