La política a totes les mans

 

Aquest assaig tracta àmpliament la política i confereix un breu passatge per rescabalar alguns conceptes clau. Abans de res, però, cal tenir ben en compte que hom pot sentir-se aliè als esquemes que algú altre pensa (o creu), i la impossiblitat d’integrar totes les disciplines/doctrines/ etc. Per tant, les idees que mostrarem són relatives i parcials.

Tan limitat és extraure’n conclusions a partir d’un intercanvi vivaç d’experiències i impressions, com tractar les qüestions humanes amb excessiva (i arrogant) precisió.

En aquest sentit, des d’un punt de vista estrictament acadèmic, reconeixem sentir-nos còmodes dins un marc conceptual en la línia de l’interaccionisme simbòlic de George H. Mead, i ens inspirem en la manera de treballar de l’interpretativisme de Clifford Geertz i el ritualisme de Víctor Turner.

 

.

          Clica el següent enllaç per llegir l’article:

POLÍTICA

 

.

Pots deixar una resposta, o fer trackback desde el teu propi lloc web.

Leave a Reply